pe-pe-perjantai!

Tänään paino oli tassan 51kg jiihaa! Tasan 6 kioa viel edessä pudotettavaa, kuulostaa erittäin vaikealta :( ja tänäänhän on se mun kaljanotto päivä,, huomen aamul vaaka näyttää niin ihania lukuja. Mun täytyy olla tooosi vahvana sitten, etten juo paljoa, en haluu niitä nesteitä takas. Kyllä nyt saa luvan ihminen kestää sitä heikotus oloa.  Tänän viikonloppuna EN syö MITÄÄN roskaruokaa (niin kuin aina on tapana, yleensä vielä molempina päivinä) mutta jos lauantaina siihen retkahdan niin sunnuntain olen ilman ja VARMANA! Otan käyttöön vadelmakeiton minkä ostin silloin yhtenä päivänä. En halua meinaan taas ens viikolla alottaa uudestaan siellä 52,7kilon tienoilla. Se on se luku mitä vaaka yleensä tuppaa näyttämään viikonlopun jälkeen maanantaina, aina! Ja jolloin sama rumba alkaa uudestaan. Tänään oli mukava katsoa aamulla peiliin, oli niin litteä olo. Onneksi siinä Maukas näkkileiväs ei ole loppujen loppujen lopuksi mitään valtavaa kalorimäärää, 50kcal yhdessä palassa. Koska eilenkin niitä vedin 5 putkeen... Tulee niin ärsyttävä himo.

Tänään olisi tarkotus pestä noita "talven vaatteita",lapaset ja tumput saa nyt ainakin mennä pesuun. Ehkei sitä ihanaa pipoani vielä kannata laittaa, kuitenkin tulee vielä kylmä, mutta saan luvan pärjätä nahkahanskoillani.

Meiädn keittipön ja makkarin ikkunasta näkyy todella pitkät jääpuikot, se on tosi hienon näköistä. Harmittaa kun en saanut sisällä ottettua kunnon kuvaa kun salama heijastuu ikkunasta, tai ilman salamaa ei kuvasta juurikaan erota mitään. Nyt on kyllä aika synkkä aamu, voisin kokeilla.. Laittaa kuvn hkä tännekkin, ettei ole pelkkiä  ihramahani ja napani kuvia

Kunnon yli metrin mittaiset jääpuikot keittiön ikkunasta. Hirveen epäselviä kuvia kyllä tulee :(

 

Toinen kuva on makkarista, siellä on hauskasti kääntyneet nuo jääpuikot.

Piti laittaa vähän väriäkin mukaan. Olen niin iloinen, että tuo meidän pieni kukka on nyt jo tehnyt kaksi kukkasta ja kolmaskin aukeamassa :D Yleensä siihen on tullut vain yksi ja sekin tippinut pois parissa päivässä. Alkuun aina syytin poikaystävääni, että hän sen nyppäsee pois aina. :) En kyl tiedä miksi niin aina kävi.

Mukavaa päivän jatkoa kaikille!