Taas elämä hieman hymyilee risukasaankin :D

Pääsin aloittaan työt lomautuksen jälkeen ja mahtavia "tapahtumia" töissä tulossa jo tällä viikolla :D Paras on se kun jokainen työntekijä pääseen kehon koostumus tutkimukseen, eli mitataan kropan rasva prosentti, lihasten määrä ja kaikkea muuta. En ole ennen ollut semmosessa ja nyt olen niin Haaaappy, että pääsen isolla H:lla!

Nauratti avata oma sivu nyt viikonlopun jälkeen, muistanut ollenkaan noita sivunmuokkauksiani ja nauratti kun oma napa näkyy siinä heti ensimmäisenä ja kolmena kappaleena.

No viikonlopusta sen verran, en pästynyt olemaan juomatta sitä vettä paljoa niinkuin uhosin. Join litratolkulla ja paino nousi kun nesteet keräänty takas. Ja toiseksi tilattiin pizzaa. Tänään sitten ekana duunipäivänä en ottanut ollenkaan eväitä töihin mukaan, että saisin suht nopeasti tiputettua edes takaisin siihen 51kiloon.

Aamulla en kerenny edes vaa´alla käymään mut töitten jälkeen kävin heti ja lukemana oli 51,7kg, ei silleen paha. Ja onneksi teen aika raskasta työtä, eli kaikkea muuta kuin istumatyötä niin uskon että edesauttaa läskin palamisessa.

On niin mukavaa kun on tällä hetkellä elämässä muutakin kuin kotona olo... Duunin jälkeen käytiin kaupassa, ja ostin niitä mainostettuja olo jogurtteja, (olikohan se nimi se) niin jotka auttaa ruuansulatuksessa. Olen toki aktiviaakin kokeillut, mut maha tuli ihmeen kipeäksi siitä... No jos tuo olo nyt auttais. Testaillaan :D

Tänään olen syönytkin sitten 1/3 purkkia maksalaatikkoa (en tiiä kaloreista) ja yhden leivän. Huomaa että ruokahalu oli valtava työpäivän jälkeen. Se on varmaan ihan ymmärrettävääkin. Mut ei haitannut minua, ihme! Kuntopyörää en varmaan polje tänään kuitenkaan, oli pakko käydä melkein heti syönnin jälkeen saunassa, kun olin töitten jälkeen kastunut ulkona sateessa ja oli kylmä olo...

Palailemisiin!