Mukavasti on tämäkin työviikko lähtenyt käyntiin, kun hommiin taas on päässyt kunnolla käsiksi, niin huomaan sen myös todennäköisesti auttaneen painon pudotukseen (vähän) ja liikuntaa ei edes töiden jälkeen paljoa jaksa harrastaa.

Paitsi kun sain sen Tehokas rasvanpoltto dvd:n niin kyllä olen jo pari kertaa kokeillut, ja niin puhki ollut, vaikken edes jaksanut kokonaan sitä 35min rumbaa vetää. Varmasti kroppa on koetuksella.

Tänään on tullut syötyä 1,5dl vadelmakeittoa, nam :D 4 leipää (IIIK!) ja pari pientä kulhoa täysjyvämuroja <- niihin tulee törkee himo kun vaan vähän syö.. Leipien määrä vähän kauhistutti, mutta uskon että duunin aiheuttamat kropan kulutukset nousi sen kalorimäärän yli. Että mä rakastan tuota työtä! Ja todellakin positiivisenä tuo, että vaaka edelleen näyttänyt pienempään suuntaan pikku hiljaa... Tänään lasissa oli 50,6kg.

Ei ole pitkä matka seuraavaan tavotteeseen, joka siis on tuo pyöree 50. Sitten oiski enää 5kiloa pudotettavaa siihen lopulliseen tavoitteeseen. Ja huomaa, että on pömppiski pienentyny.

Pakko sanoa, elämä hymyilee ja nyt paljon minullekkin pitkästä aikaa!